Workshop ‘Wat zijn Kuddebewakingshonden (KBH): het leren begrijpen van KBH en alle mogelijkheden met KBH.’We gaan altijd eerst naar de basis ‘wat is een KBH’: de manier om KBH te leren begrijpen en hoe er op een goede en succesvolle manier mee om te gaan. Aan de hand van interactieve presentaties en veel foto- en videomateriaal word je meegenomen in de wereld van KBH.

In deze workshop zullen wij onder andere ingaan op onderstaande onderdelen:

  • Wat zijn KBH nu eigenlijk en werkelijk;
  • Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden;
  • Feiten en fabels;
  • Overzicht KBH rassen en types;
  • Leven en werken met KBH; socialisatie, verzorging, omgang, gezondheid en implementatie in werksituaties.Deze workshop is een verrijking voor iedereen die direct of indirect met KBH te maken kan hebben, zoals: hondentrainers, veehouders, herders, buitengebied werklui & recreanten en natuurorganisatie medewerkers, zoals bijvoorbeeld gebiedsbeheerders en onderzoekers. Recentelijk waren onze KBH workshops succesvol in onder andere een groot Engels asiel waar ze vaak worstelen met ‘probleem’ honden die volbloed of kruising KBH type zijn en voor cursisten van de cursus Schaapherder van V.d. Schapenhoeve.


Deze workshop duurt ongeveer 6 uur. De kosten voor een workshop bij ons zijn € 49 per persoon en dat is inclusief koffie, thee of fris en wat lekkers. Minimaal 3 personen en maximaal 10 personen per keer. Een workshop op lokatie (wij komen naar jullie): prijs en tijdsduur in overleg (n.o.t.k.)

Contact met ons opnemen kan via:Email

Telefoon (WhatsApp)
+31618973629 of +31685002475

Facebook bericht

Ray & Jenny Dorgelo-Kleine Staarman
Canine Efficiency ©

Registered under KVK nr: 74452800

Registered under KVK nr: 74452800