Veilig Vee

 

Veilig Vee, wat is dat? 

“Veilig vee (VV)

Zie je onze VV labels op een product? Dan heeft u een product onder ogen dat onder natuurvriendelijke omstandigheden wordt geproduceerd met behulp van vee wat ruim, verantwoord en veilig gehouden wordt. Kosten noch moeite worden gespaard om daadwerkelijk duurzaam en verantwoord dieren te houden én rekening te houden met de natuur. Zo zijn de weides afgerasterd met degelijke vaste schrikdraadrasters en/of met schrikdraadnetten. Hierdoor worden grote roofdieren, zoals wolven, ontmoedigd om een weide met grazende dieren of scharrelende kippen te betreden. 


Echter voor de hoogste veiligheidsgraad worden zowel geiten, schapen, koeien, paarden, als kippen continu vergezeld door kuddebeschermingshonden (KBH). Deze honden houden zowel rovers van de grond als rovers uit de lucht op afstand; ze vormen een preventief werkende beveiliging die door wilde dieren goed begrepen en gerespecteerd wordt. De VV producten zijn maar in beperkte kwantiteit beschikbaar. Uniek, eerlijk, lekker en exclusief! 


We hebben labels voor alle diersoorten/producten met KBH. 

Heeft u producten die voldoen aan de voorwaarden of wilt u dat?   Meer informatie ? Contacteer ons via de site of via canine.efficiency@gmail.com.