Over ons

Canine Efficiency richt zich sinds 2009 op effectieve conflictpreventie tussen mens en roofdier door middel van de inzet van goede kuddebeschermingshonden (KBH) op een juiste manier. 


Onze passie en ervaring willen we niet voor ons zelf houden. Ons doel is actief werken en bijdragen aan het beste voor KBH en de mensen die met KBH (gaan) werken. 


Werken en leven met KBH resulteert in een heldere en realistische visie gericht op het voorkomen van conflicten. Door ons werk met Canine Efficiency bieden wij anderen ook de kans om dit te bereiken.


Canine Efficiency bestaat uit twee mensen: 
Ray & Jenny Dorgelo-Kleine Staarman. Al sinds zijn jongste jaren heeft Ray een grote passie voor honden en de natuur. Zoals de naam al doet vermoeden streeft hij naar de meest efficiënte inzet van (werk)honden binnen hun gebruiksdoel. In zijn vrije tijd is hij veelal actief bezig met honden en de natuur. Zijn twee grote passies, natuur en honden, die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, hebben geleid tot het starten van Canine Efficiency. 

Jenny en Ray leerden elkaar in 2011 kennen. Jenny veranderde tijdens Canine Efficiency KBH -werkzaamheden in Italië, Spanje, Portugal en Roemenië van iemand die niet veel op had met grote honden in een gepassioneerde KBH enthusiast. Jenny haakte aan in Canine Efficiency. Na drie jaar in het buitenland te zijn verbleven (Hongarije & Roemenië) met als kopstuk hun huwelijk op een Roemeens Herderskamp is Canine Efficiency nu voornamelijk in De Lage Landen actief.

Facebook

Content from Facebook can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Facebook to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show